Emanuel Soare, candidat pentru președinția CJ Argeș: “Secretul ca angajații să își facă treaba este șeful lor!”

de | 29.05.2024 15:25 | Județean, Politic

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru președinția CJ Argeș, Emanuel Soare, a transmis un mesaj tuturor angajaților Consiliului Județean (CJ), instituțiilor subordonate și primarilor din județ. Acesta spune că nu dorește să dea pe nimeni afară, spre deosebie de unul dintre contracandidații săi, dar va încerca să îi mobilizeze pe toți pentru a contribui la rezolvarea problemelor județului, așa cum a făcut și pe vremea când era prefect.

“Vreau să le transmit un mesaj sincer celor care sunt angajați în Consiliul Județean, celor angajați în instituțiile subordonate CJ și, bineînțeles, primarilor din Argeș. Eu, când voi fi președinte al Consiliului Județean, îi voi trata cu respect.

Nu sunt populist, precum contracandidatul meu de la PNL, fost prefect, Radu Perianu, care a aruncat în spațiul public ideea că el va da afară 30% din angajații Consiliului Județean. Sunt oameni acolo care au niște atribuții, au niște responsabilități. Eu îi voi respecta și îi voi ajuta să își depășească potențialul și să contribuie la planul pe care îl am.

Îi asigur că nu mă voi comporta așa cum se comportă actualul președinte PSD. Sunt oameni care lucrează în Consiliul Județean care îmi spun că li se vorbește urât, sunt tratați groaznic. Eu o să îi tratez cu seriozitate. Și pot să creez acest climat în care oameni își dezvoltă potențialul. Nu vreau să dau pe nimeni afară de nicăieri.

Secretul ca angajații să își facă treaba este șeful lor. Eu mi-am dat seama de asta în pandemie, când eram prefect și a trebuit să lucrez cu oameni care nici nu mă cunoșteau și nu erau nici liberali. Am reușit să îi mobilizez, să ne unim forțele și să facem ce trebuie pentru binele județului.

Îi asigur pe primari că îi voi trata cu respect și nu voi face discriminări vis-a-vis de alocarea fondurilor, pe criterii politice sau alte criterii. Ne vom implica toți pentru rezolvarea nevoilor județului. Dacă voi avea onoarea să fiu votat președinte al CJ Argeș, voi putea aduce la Consiliul Județean calitățile care m-au ajutat să fac performanță și să adun oamenii alături de mine, care au muncit până la epuizare ca să ne atingem scopurile”- a declarat Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean.

Articol comandat de partidul Forța Dreptei Argeș, publicat de SC MB AGENCY COMPLETE SRL, cod mandatar financiar 21240063.

Foto descriptiv. Sursă foto: ediția tiparita

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Emanuel Soare: Planul meu pentru un Argeș modern!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Județean Argeș | Emanuel Soare | Forța Dreptei | Radu Perianu

Ultimele articole