Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Argeș: ”A sosit timpul să aducem o schimbare autentică și profundă în comunitatea noastră”

de | 21.05.2024 10:26 | Județean, Din ediția tipărită, Politic

Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Județean Argeș crede cu tărie că a sosit timpul ”să punem capăt acestei perioade de stagnare și regres și să aducem o schimbare autentică și profundă în comunitatea noastră”. Și în acest sens este hotărât să-să câștige în cursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, punându-și în slujba cetățenilor toată priceperea administrativă și experiența acumulată de-a lungul timpului.

Iată mesajul pe care Emanuel Soare îl transmite cetățenilor:

”Dragi argeșeni și musceleni,

Sunt Emanuel Soare, cadru didactic la Universitatea din Pitești de peste 20 de ani. M-ați cunoscut cel mai bine în perioada când am fost prefect al județului Argeș într-unul dintre cele mai dificile momente pe care România le-a traversat.

Sunt liberal convins, activez în politică din anul 2019, când am luat decizia de a mă implica cu inima plină de speranță și cu o hotărâre puternică de a contribui la modernizarea județului nostru și de a vă prezenta o alternativă mai bună față de ceea ce ne-a oferit PSD în județul nostru în ultimii 30 de ani.

Mă prezint în fața dumneavoastră ca un om corect, sincer și cu gândul bun de a vă reprezenta ca viitor președinte al Consiliului Județean la alegerile din data de 9 iunie 2024.

Am crescut în Argeș, trăiesc, muncesc aici și am văzut cu ochii mei cum nevoile și aspirațiile noastre au fost ignorate și neglijate de PSD, care a condus acest județ timp de prea mulți ani. În toată această perioadă, am văzut prea multe exemple de corupție și incapacitate din partea conducerii PSD de a înțelege și rezolva problemele județului, dar, care, în același timp, și-a urmărit doar interesele și bunăstarea proprii.

Vă reamintesc numai de descinderile DNA la DGASPC din septembrie 2023 în legătură cu supraestimarea prețurilor unor locuințe achiziționate, acuzațiile și dosarul penal făcute de către DNA vicepreședintelui PSD al Consiliului Județean în decembrie 2023 pentru falsificarea unor licitații, de perchezițiile pe care DIICOT le-a făcut la ADI SERVSAL în luna martie 2024, firma care gestionează deșeurile în majoritatea localităților din județ. Sunt doar câteva exemple de corupție la nivelul conducerii județului nostru care arată că guvernarea PSD trebuie să se oprească în 9 iunie prin votul dvs.

Cred cu tărie că a sosit timpul să punem capăt acestei perioade de stagnare și regres și să aducem o schimbare autentică și profundă în comunitatea noastră.

În timpul celei mai dificile perioade prin care a trecut România, am avut ocazia să conduc eforturile de gestionare a crizei sanitare în județul nostru. Prin măsurile luate și prin determinarea noastră, am reușit să protejăm viețile și sănătatea tuturor, să fim un exemplu pentru România, iar Argeșul să fie respectat și propus ca model pentru întreaga țară. Aceasta a fost doar o mică dovadă a ceea ce putem realiza atunci când suntem uniți și hotărâți în fața provocărilor.

Vă aștept alături de mine la alegerile din 9 iunie pentru a elibera Argeșul din mâinile PSD și pentru a ne asigura, tuturor, viitorul mai bun pe care îl merităm.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru șansa pe care mi-o veți da prin votul dvs.”

Articol publicat de SC MB AGENCY COMPLETE SRL, la comanda Partidului Forța Dreptei, Filiala Argeș, cod mandatar financiar 21240063.

Ziarul Ancheta.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Emanuel Soare și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole