Emanuel Soare: „Nu vă lăsați păcăliți: un vot pentru PNL înseamnă un vot pentru PSD!”

de | 06.06.2024 07:45 | Județean, Politic

Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean și președinte Forța Dreptei Argeș, a transmis un mesaj clar tuturor celor care se declară nehotărâți și nu vor să participe la votul de pe 9 iunie. Mesajul video îl găsiți și aici.

”Mesajul meu este unul sincer și foarte direct mai ales pentru cei care nu vor ieși la vot. Pentru că PSD și PNL au niște electorate captive.

Soluția pentru schimbarea județului și a țării sunteți VOI, aceia care stați acasă și care nu vreți să votați pentru că nu vă plac politicienii sau ați fost dezamăgiți! Dați-ne o șansă pe 9 iunie!

Emanuel Soare, ca președinte al Consiliului Județean, va da nota 10 județului Argeș prin realizarea celor 10 puncte din programul meu!

Nu vă lăsați păcăliți: un vot pentru PNL înseamnă un vot pentru PSD! Singura soluție este Emanuel Soare la președinte Consiliul Județean și Alianța Dreapta Unită în tot județul!”, a declarat Emanuel Soare.

Articol comandat de partidul Forța Dreptei Argeș, publicat de SC MB AGENCY COMPLETE SRL, cod mandatar financiar 21240063.

Foto descriptiv. Sursă foto: screenshot Facebook filmare Emanuel Soare

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Emanuel Soare: Ștefăneștiul ar putea să redevină un reper de civilizație și dezvoltare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Emanuel Soare | Forța Dreptei

Ultimele articole