Emanuel Soare: “La mulți ani tuturor copiilor!”

de | 01.06.2024 21:19 | Curtea de Argeș, Politic

Candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean și președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, a ales să petreacă 1 iunie la Curtea de Argeș, alături de colegii de acolo, care le-au pregătit o serie de surprize micuților din oraș, chiar de ziua lor.

Sursă foto: Forța Dreptei Argeș Sursă foto: Forța Dreptei Argeș

“Astăzi am sărbătorit copilăria, cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om. Am participat cu plăcere la acțiunile organizate de candidatul Forța Dreptei la Primăria Curtea de Argeș, Nicolae Baciu, în orașul Basarabilor. Chiar în fața sediului Forța Dreptei Curtea de Argeș, împreună cu colegii din organizația municipală, am reușit să oferim momente de bucurie micuților din oraș.

Jocurile celor mici și atmosfera de sărbătoare au fost însă și un bun prilej de a le explica mămicilor și tăticilor că viitorul copiilor lor depinde de implicarea noastră și de alegerea responsabilă a celor care conduc destinele localității și ale județului Argeș.

Îl felicit pe colegul Nicolae Baciu și pe cei din echipa Forța Dreptei Curtea de Argeș, care au reușit să înveselească ziua copiilor care au trecut azi prin centrul orașului și au ales să participe la jocurile pregătite pentru ei, într-un cadru adecvat.

De asemenea, cu această ocazie,  am un mesaj pentru toți copiii din județ: Să creșteți frumoși și sănătoși și să păstraţi întotdeauna veselia și copilăria în suflet, ca o rază de lumină. La mulţi ani!”, a transmis Emanuel Soare, președintele Forța Dreptei Argeș.

Articol comandat de partidul Forța Dreptei Argeș, publicat de SC MB AGENCY COMPLETE SRL, cod mandatar financiar 21240063.

Sursă foto: Forța Dreptei Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Emanuel Soare, candidat pentru președinția CJ Argeș: “Secretul ca angajații să își facă treaba este șeful lor!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Emanuel Soare | Forța Dreptei

Ultimele articole