Emanuel Soare: Ștefăneștiul ar putea să redevină un reper de civilizație și dezvoltare

de | 05.06.2024 12:58 | Ștefănești, Politic

Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean (CJ) Argeș, a fost să discute cu cetățenii din zona blocurilor, Ștefănești. Emanuel Soare, concluzionează că, ”cu adevărații liberali, din Alianța Dreapta Unită, la conducerea Primăriei și Consiliului Județean Argeș, Ștefăneștiul ar putea să redevină un reper de civilizație și dezvoltare”.

”Deși orașul Ștefănești nu este unul deloc sărac, ba din contră, zona blocurilor șochează din cauza condițiilor insalubre în care trăiesc oamenii de acolo. Asta deși orașul este leagănul celor mai mari liberali ai țării, familia Brătianu- dar pe alocuri arată ca Fâșia Gaza!

Dacă cei din PNL fac doar serbări la Vila Florica și pleacă, pentru existența Muzeului Național Brătianu, am luptat noi, adevărații liberali, împreună cu deputatul Adrian Miuțescu și am reușit să îl înființăm în timpul Guvernului Orban.

Candidați de la mai multe partide au promis, în campaniile electorale, că vor reabilita blolcurile, că vor rezolva problemele cu alimentarea cu apă și canalizarea, dar au rămas doar vorbele… Cu Ionuț Georgel Sima primar la Ștefănești și cu mine președinte al Consiliului Județean situația infrastructurii s-ar putea îmbunătăți în cel mai scurt timp.

Le-am dat oamenilor exemplul Câmpulungului- care în ultimii 4 ani a atras fonduri europene consistente, inclusiv pentru reabilitarea blocurilor de locuințe. În dialog cu ei, s-ar putea rezolva multe probleme care acum sunt o pată pe imaginea localității. Cu adevărații liberali, din Alianța Dreapta Unită, la conducerea Primăriei și Consiliului Județean Argeș, Ștefăneștiul ar putea să redevină un reper de civilizație și dezvoltare”, a subliniat Emanuel Soare, pe pagina de Facebook.

Articol comandat de partidul Forța Dreptei Argeș, publicat de SC MB AGENCY COMPLETE SRL, cod mandatar financiar 21240063.

Sursă foto: Facebook Emanuel Soare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Emanuel Soare: Planul meu pentru un Argeș modern!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Brătianu | Emanuel Soare | Forța Dreptei | Vila Florica

Ultimele articole