Energomontaj construieşte al treilea bloc în complexul rezidenţial Lumina Park

de | 15.05.2024 17:30 | Din ediția tipărită, Economic, Pitești

În urmă cu şase ani, Energomontaj Grup demara construcţia unui nou ansamblu rezidenţial în zona de nord a Piteştiului. Având experienţa construirii de blocuri pentru alţi dezvoltatori, omul de afaceri Marian Frâncu a decis să realizeze propriul business imobiliar şi astfel a apărut Complexul Lumina Park.

Încă de la bun început, dezvoltatorul a anunţat intenţia a ridica trei blocuri în cadrul Lumina Park, ansamblul rezidenţial amplasat în spatele hipermarketului Lidl Găvana. Planurile iniţiale cuprindeau 3 clădiri cu regim de înălţime D+P+8 și 9 etaje, în total aproximativ 160 de locuinţe – garsoniere şi apartamente cu 2 sau 3 camere -, însă până în acest moment au fost construite doar două dintre imobile.

Noul bloc va avea 9 etaje

Cel de-al treilea bloc din cadrul ansamblului urmează să fie construit în perioada următoare, în prezent PUZ-ul proiectul fiind în atenţia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Argeş, în vederea emiterii  avizului de mediu. Potrivit documentaţiei, noul bloc va avea 9 etaje şi o suprafaţă de 417 mp la sol, 647 mp spaţii verzi, 100 mp loc de joacă, 1255 mp carosabil şi pietonal, care includ şi 67 de locuri de parcare la suprafaţă, accesul auto la proprietate urmând să se facă dinspre Aleea Ioan Ursu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Preţurile apartamentelor în toate cartierele Piteştiului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: