Ea este eroina de pe skijet! A salvat două femei care se aruncaseră în râul Mureș

de | 18.07.2023 14:45 | Știri, Lifestyle, Național

O mama si fiica ei au vrut sa se sinuc!dă în râul Mureș însă au fost salvate de o tânără care se plimba cu skijet-ul.

Daniela Denisia Dan, tânăra care le-a salvat pe cele două femei, este fiica patronului unui cunoscut restaurant de pe malul Mureșului.

eroina de pe skijet

Aceasta, nu numai că le-a salvat pe cele două femei dar acum organizează și un eveniment caritabil pentru ele.

Mă plimbam cu skijet-ul pe Mureș. Din depărtare văzusem niște picioare la suprafața apei, m-am apropiat, iar atunci văzusem că era o femeie în fază de înec, am prins-o de mână să îi scot capul la suprafața apei, după câteva secunde mi-a răspuns, o întrebasem ce s-a întâmplat și mi-a răspuns ”eu cu mama am vrut să ne sinucidem”.

În acel moment eu am întrebat unde este mama, iar ea mi-a răspuns ”Mai în față!”. Atunci eu am strigat ajutor și m-a auzit instructorul de la Voința. În câteva secunde a fost în dreptul meu pe mal și i-am spus că în față mai este o femeie în apă. Eu în acest timp mă chinuiam să o  scot din apă să o urc cumva pe skijet pe lateral, ea nu avea puteri nu prea mă ajuta deloc, curenții ne trăgeau aproape de bolovani și pe ea sub apă. Eu abia o țineam, cu o mână am accelerat să nu ne lovim de acei bolovani, în final am reușit să o urc pe skijet.

Consider că Dumnezeu mi-a dat putere, deoarece este cam imposibil din lateral iar doamna era mult mai grea decât mine”,  a declarat Daniela pentru stirilekanald.ro

eroina de pe skijet

Se pare că femeile ar fi decis să-și ia viața din cauza unor probleme de sănătate ale femeii de 78 de ani care refuză să fie tratată.

Am discutat cu ea când eram pe mal, mi-a spus că nu mai rezistă cu mama ei deoarece nu vrea să se trateze. Mama ei este bolnavă cu nervii, nu are pe nimeni, ea nu mai rezistă și au decis să se sinucidă împreună”, a mai precizat Denisia Dan.

Cele două femei au fost transportate de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad iar potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, dintre cele două, fiica ar fi stabilă, cooperantă sub supraveghere medicală pe Secția Clinică Psihiatrie, însă mama ei ar fi în stare gravă pe Secția Clinică Anestezie și Terapie Intensivă II.

eroina de pe skijet

Daniela a decis să le sprijine pe cele două femei organizând un eveniment caritabil sub deviza ”Mănânci cât te lasă stomacul, donează cât te lasă inima”.

Vinerea viitoare, vom organiza un eveniment caritabil la Port Arthur Arad de la orele 17 unde va asteptam cu un ceaun de fasole cu ciolan afumat, sub deviza : ‘Mananci cat te lasa stomacul, doneaza cat te lasa inima!”, a transmis aceasta pe contul personal de Facebook. 

La acest eveniment caritabil participă de asemenea și reprezentanții de la Port Arthur,  cei de la Asociația „Gătim Împreună pentru o lume mai bună”, Cristian Marius Zaharia, Mariana Danci – cu toții vor găti la Port Arthur Arad, vineri 21 iulie la ora 17:00.

Vă așteptăm Vineri 21 Iulie 2023 la ora 17:00 la evenimentul caritabil pentru cele două femei care au vrut sa se sinucidă în apele Mureșului, ele fiind salvate de Dan Daniela Denisia și domnul instructor de la clubul Voința.
Noi cei de la Port Arthur conduși de Danut Dan ( tatăl eroinei) patronul restaurantului , împreună cu asociația Gătim Împreună pentru o lume mai bună condusă de Marcello Ionescu ,vom gati fasole cu ciolan sub sloganul
” Mănânci cât te lasă stomacul, donează cât te lasă inima „
Iar subsemnatul Piratul Smith ( Cristian Marius Zaharia împreună cu pirateasa mea , Mariana Danci , vom găti Plăcintă întinsă cu Varză acră și Plăcintă întinsă cu Brânză dulce și stafide.
Totul se va petrece la Port Arthur Arad.
Vă așteptăm cu drag. Doamne ajută”, este mesajul transmis de aceștia în mediul online. 
Foto: Facebook Dan Daniela Denisia

Citi de asemenea pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad | Mureș

Ultimele articole