”Este un angajament și respect relația administrație – mediu de afaceri”

de | 12.10.2023 09:17 | Pitești, Lifestyle

Prezent la ”Topul Firmelor” eveniment de tradiție al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, primarul Cristian Gentea a apreciat implicarea mediului de afaceri în dezvoltarea comunităților.

Cu această ocazie primarul Piteștiului a felicitat și organizatorii evenimentului care sărbătorește excelența și inovația în mediul de afaceri.

”Felicit managerii firmelor premiate pentru eforturile și pentru rezultatele remarcabile pe care le-au obținut. Sunt partenerii adminstrației în dezvoltarea Piteștiului!

Alături de structuri reprezentative, așa cum este Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, îmi doresc să lucrăm împreună în continuare.

În urmă cu aproape 3 ani, mediul de afaceri a avut 10 propuneri de proiecte pentru mine ca primar, 9 sunt deja în implementare.

Este un angajament și respect relația administrație – mediu de afaceri, relație care este o alianță puternică, bazată pe încredere și angajament reciproc.

Felicit Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, echipa de organizare a evenimentului condusă de președintele George Caval, și doresc succes tuturor afacerilor locale!”, a transmis Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sumedru pe Marcea – A zecea ediție a festivalului toamnei, miercuri, 25 octombrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | George Caval | Marcea | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole