Ea este studenta la Litere ce a dispărut de acasă! Părinții sunt disperați!

de | 12.05.2023 11:33 | Știri

Maria, o tânără studentă, în vârstă de 20 de ani, care urmează cursurile Facultății de Litere din Iași, a dispărut de acasă în urmă cu două zile.

De atunci, atât părinții cât și apropiații tinerei sunt disperați. Aceștia au anunțat poliția, susținând că fata are telefonul închis.

Mai mult de atât, în disperarea de a-și găsi copilul, aceștia au postat mi multe mesaje pe rețelele de socializare.

Apropiații fetei susțin că era un copil bun care era foarte apropiat de părinți. De asemenea, o descriu pe fată drept o tânără introvertită.

La data de 10 mai a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 09 mai a.c., numita CONSTANTIN-GHEORGHIU MARIA, în vârstă de 20 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. 

La momentul plecării, aceasta purta un pardesiu de culoare bej închis, pantaloni de tip jeans de culoare albastru, cămașă de culoare kaki, iar în picioare avea adidași marca puma de culoare mov, având asupra sa un rucsac de culoare negru.

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, transmite poliția.

 

Sursa Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Apartament înghițit de flăcări, în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iași | Puma