Dacă ești pasionat de fotografie. Câștigă două bilete de tren în 33 de țări europene

de | 24.09.2023 11:53 | Național, Lifestyle

CFR Călători pune în joc, în cadrul concursului de fotografie Ziua Libertății de Mișcare (ZLM) 2023, două bilete Interrail Global Pass prin care poți călători în 33 de țări europene, timp de o lună. Concursul se desfășoară până pe data de 1 octombrie.

În perioada 22 septembrie 2023, ora 00:00 – 1 octombrie 2023, ora 24:00, CFR Călători derulează concursul de fotografie Ziua Libertății de Mișcare (ZLM) 2023 cu tema “Libertatea de mișcare cu trenurile CFR Călători””, anunță cei de la CFR Călători.

Sursă foto: Facebook CFR

Doritorii trebuie să încarce fotografiile pe un portal de transmitere de fişiere, și transmită linkul cu ele la adresa presa@cfrcalatori.ro și pot câștiga:

LOCUL 1:

2 bilete Interrail Global Pass. Ai astfel șansa să călătorești împreună cu o persoană dragă în 33 țări europene, timp de 1 lună.

• promoționale CFR Călători: power bank 4000 mAh, umbrelă, stick de memorie de 16 GB, portofel textil pentru bilet, pix pentru touchscreen și breloc.

LOCUL 2:

1 card TrenPlus – ce iți oferă un număr nelimitat de bilete de tren cu 25% reducere din tariful integral de transport; plus 1 bilet gratuit dus-întors în trafic intern, la clasa I, la vagon de dormit pe o rută directă.

• promoționale CFR Călători: cască bluetooth on-ear, stick de memorie de 16 GB, portofel textil pentru bilet, pix pentru touchscreen și breloc.

LOCUL 3:

1 bilet gratuit dus-întors în trafic intern, la clasa I, la vagon de dormit pe o rută directă.

• promoționale CFR Călători: cască bluetooth on-ear, stick de memorie de 16 GB, portofel textil pentru bilet, pix pentru touchscreen și breloc.

Atenție!!! Fotografiile trebuie să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenurile CFR Călători, să fie originale, neprelucrate și neînscrise în alte concursuri”, mai explică cei de la CFR Călători.

Pentru detalii despre condițiile de participare accesează REGULAMENTUL concursului disponibil aici.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook ARF- Autoritatea pentru Reformă Feroviară și Facebook CFR

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Săptămâna Europeană a Sportului 2023. Competiție de flotări și genuflexiuni la Mioveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CFR Călători | Mioveni