Europarlamentarii SOS Diana Șoșoacă și Luis Lazarus, respinși de partidul german de extremă dreaptă

de | 28.06.2024 13:08 | Național, Politic

După ce marți, Comitetul Naţional al S.O.S. România a decis, în unanimitate, aderarea formaţiunii la Grupul ”Suveraniştii” din Parlamentul European prin cei doi europarlamentari ai partidului, astăzi a venit și răspunsul formațiunii.

Astfel, potrivit informațiilor celor de la G4Media.ro, Diana Șoșoacă și Luis Lazarus, cei doi europarlamentari SOS, nu au fost primiți în grupul Suveraniști din Parlamentul European, la care au încercat să adere din cauza opoziției partidului german de extremă dreaptă Alternative fur Deutschland (AfD). Potrivit sursei citate, informația a fost confirmată pentru G4Media.ro de europarlamentarul AfD Cristine Andreson. În cazul în care nu vor fi primiți în nici un grup din PE, cei doi europarlamentari SOS, Șoșoacă și Lazarus, vor activa ca neafiliați și nu vor avea nici o putere de negociere în legislativul de la Bruxelles.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook / Parlamentul European

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ. Femeie de 49 de ani cercetată pentru contrabandă, prinsă în flagrant delict!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bruxelles | Parlamentul European

Ultimele articole