Evaluare Națională 2024. Georgescu și Gentea, mesaj pentru elevii de 10 de la Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu  

de | 03.07.2024 14:55 | Pitești, Lifestyle

Astăzi s-au afișat primele rezultate la examenul de Evaluare Națională 2024. La nivelul Argeșului sunt 3 medii de 10, toate ale unor eleve de la Școala Giumnazială Tudor Vladimirescu Pitești. ATât primarul Piteștiului, Cristian Gentea, cât și deputatul PSD de Argeș, Nicolae Georgescu au transmis un mesaj de felicitare candidaților.

Amănunte referitoare la celor trei fete cu media 10 (DINU EVELINA MARIA; GINGU GEORGIANA LAVINIA; NĂSTASIE ILINCA MARIA), puteți găsi aici.

”76% este promovabilitatea la examenele de Evaluare Națională în Argeș!

Suntem pe locul 9 din 42 de județe, clasați peste media ratei de promovabilitate la nivel național, care a fost de 74,4%.

Copiii noștri au obținut 62 de note de 10 la română și matematică!

Avem trei elevi cu media generală 10, toți de la Școala Gimnazială „TUDOR VLADIMIRESCU” Pitești!

Felicitări tuturor absolvenților și părinților acestora! Mulțumiri profesorilor dedicați profesiei lor!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

De cealaltă parte, deputatul Nicolae Georgescu, cel care a fost director la Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu din Pitești a ținut să felicite elevii, dar și ”colegii”.

”Felicitări elevilor cu rezultate meritorii la Evaluarea Națională!

Un mare bravo pentru elevii și colegii-cadre didactice din cadrul Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, aici fiind obținute cele 3 medii de 10 din Argeș, înainte de soluționarea eventualelor contestații!

Sunt mândru de voi!”, a fost mesajul transmis de deputatul Nicolae Georgescu.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenți, părinți și copii! Urmează Budeasa Swim&Run 2024 – competiția de sport și aventură!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Budeasa | Cristian Gentea | Nicolae Georgescu | Pitești | Tudor Vladimirescu

Ultimele articole