Noi evenimente anunțate de Centrul Cultural Pitești

de | 22.07.2023 19:00 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

 • Evenimente noi în Pitești!

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 24-28 iulie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.
centrul cultural Pitesti
Lista evenimentelor anunțate de Centrul Cultural Pitești:

LUNI

 • Prelegerea cu tema „Mama tuturor manipulărilor”, în cadrul proiectului sub genericul „Vaccin împotriva virusului manipulării”, susținut de sociologul, scriitorul și jurnalistul George Smeoreanu, eveniment care va avea loc luni, 24 iulie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

 • Dialogul cu tema “Promovarea corectă a sănătății versus reclama”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală “Mișcarea, Esența Creației”, coordonat de dr. fizioterapeut Petruța-Daniela Mihăilescu, având-o invitată pe Mădălina Precup, producător de emisiuni tv, prezentator de știri și emisiuni, redactor, reporter, voiceover, antreprenor, eveniment care se va desfășura luni, 24 iulie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

 • Prelegerea cu tema “Anul cultural Cantemir: Istoria ieroglifică”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Istorie și istorii cu Marin Toma”, coordonat de redactorul-șef al revistei-document “Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, luni, 24 iulie, de la ora 20.00.

 

MARȚI

 • Spectacolul muzical-artistic “Hello, Summer!”, care se va desfășura marți, 25 iulie, de la ora 11.00, în Parcul Lunca Argeșului.

Evenimentul va fi susținut de copii care urmează la Centrul Cultural Pitești cursuri de aptitudini artistice: Gimnastică ritmică, sub îndrumarea antrenoarei  Nicoleta Andrei – arbitru internațional, dans sportiv și de societate, sub îndrumarea coregrafului Alfred Schieb – arbitru internațional și cursul de chitară, coordonat de Andrei Bulf.

La spectacol sunt așteptați copii și tineri care vor să li se alăture artiștilor de pe scenă, evenimentul fiind unul interactiv.

 • Dialogul cu tema “Literatura între mister și paradox”, în cadrul proiectului „Întâlniri culturale”, coordonat de scriitoarea Silvia Giurgiu, având-o invitată pe scriitoarea Silvia Deaconescu, eveniment care va avea loc marți, 25 iulie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

 • Dezbaterea cu tema „România Interculturală”, în cadrul proiectului „Ferestre Culturale”, coordonat de jurnalistul Ahmed Jaber, avându-l invitat pe Cosmin Bârzan, președintele Centrului pentru Resurse Civice, eveniment care va avea loc marți, 25 iulie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

MIERCURI

 • Prelegerea cu tema „Proză de vară. Proză de vacanță”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Teme culturale în emoții raționale”, susținut de scriitorul, eminescologul, profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 26 iulie, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

 

 • Prelegerea cu tema „Dramaturgul Victor Eftimiu (1889 – 1972)”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Literatura Română Necanonică”, susținut de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia, miercuri, 26 iulie, de la ora 14.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

 

 • Prelegerea cu tema  „Și totuși, iubirea…”, în cadrul proiectului sub genericul „Mari Iubiri ale Literaturii Universale”, susținut de poeta și profesoara de limba și literatura română/engleză Raluca Hana Sandu, miercuri, 26 iulie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

JOI

 • Prelegerea cu tema “Bătălia de la Midway”, susținută de istoricul Ștefan Dumitrache, viceprimarul municipiului Curtea de Argeș, eveniment care va avea loc joi, 27 iulie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

 • Prelegerea cu tema “Mari Duhovnici și Teologi Români. Părintele Teofil Părăian, Omul Bucuriei”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, eveniment care va avea loc joi, 27 iulie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole