Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală anunțate la Pitești

de | 31.08.2024 08:35 | Cultură, Pitești

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 2-6 septembrie 2024 noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.
Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
Iată care sunt evenimentele:
✔️ Dialogul cu tema „Un artist muscelean <tot teren>”, în cadrul proiectului „La Vama Vremii,” coordonat de scriitorul și publicistul Nicolae Badiu, avându-l invitat pe artistul Dan Șipoteanu, eveniment care va avea loc luni, 2 septembrie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Prelegerea cu tema „Imerologia creștină și problema pascală”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Biografii de excepție”, coordonat de muzeograful și scriitorul Octavian Dărmănescu, avându-l invitat pe părintele profesor Lucian Grigore, eveniment care va avea loc luni, 2 septembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Prelegerea cu tema „Testul vieții – testul iubirii”, susținută de Laura Gabriela Nițescu, trainer de dezvoltare personală, terapeut, profesoară de limba și literatura franceză, marți, 3 septembrie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Conferința cu tema „Tarot și sincronicitate”, în cadrul proiectului cultural „Culisele istoriei – Societăți secrete și mari inițiați”, coordonat de scriitorul Cristian Cocea, director executiv al Direcției pentru Cultură Argeș, eveniment care va avea loc marți, 3 septembrie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dialogul cu tema „Cultura locală vs. cultura națională”, în cadrul proiectului „Personalități Culturale Piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-i invitați pe oamenii de cultură Nicolae Mecu și Carmen-Maria Mecu, eveniment care se va desfășura miercuri, 4 septembrie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Lansarea cărții cu titlul „Oamenii Daciei”, în cadrul proiectului sub genericul „De Profundis în Artă, Cultură, Viață…”, coordonat de scriitoarea Cristina Onofre, eveniment editorial care va avea loc miercuri, 4 septembrie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Prelegerea cu tema „De la Milano la Geneva. Natură, istorie și cultură”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Centrul Universitar Pitești, eveniment care va avea loc joi, 5 septembrie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Lansarea romanului „Salvamarul de nisip”, de Gabriel Borchină, în cadrul proiectului „Medalion cultural cu Stelian Necșoi”, coordonat de cantautorul, scriitorul, artistul plastic Stelian Necșoi, profesor de limba și literatura franceză, avându-l invitat pe scriitorul Gabriel Borchină, eveniment editorial care se va desfășura joi, 5 septembrie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Dialogul cu tema „Cultura postmodernă”, în cadrul proiectului cultural „Invitați la Cafeneaua literară”, coordonat de poetul Virgil Diaconu, directorul revistei „Cafeneaua literară”, avându-l invitat pe scriitorul Andrei Dîrlău, eveniment care va avea loc vineri, 6 septembrie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Foto: Facebook
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești | Piața Primăriei Pitești | Pitești

Ultimele articole