Exploatare silvică pe teritoriul administrativ al orașului Mioveni cu mari nereguli! Polițiștii au dat amenzi de mii de euro!

de | 07.10.2022 19:23 | După locație, Eveniment, Știri

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Județean Argeș, au verificat, în perioada 05 – 06 octombrie,legalitatea activităților de exploatare forestieră care au fost desfășurate de o societate cu sediul în comuna Aninoasa, având exploatare silvică pe teritoriul administrativ al orașului Mioveni.

Astfel, au fost verificate exploatările în baza a 3 Acte de punere în valoare și au fost aplicate două amenzi, în valoare totală de 15.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat de către autorități deoarece proveniența nu a fost justificată cu documente. Materialul care avea o valoare de peste 5.000 de lei a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Igleby.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat de 32 de ani din Argeș – încarcerat după ce a fost violent cu un polițist!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Aninoasa | Mioveni | Ploiești