Explozie la atelierul unui liceu din Giurgiu. Doi elevi au ajuns la spital cu arsuri

de | 08.06.2024 11:15 | Eveniment, Național

Incident grav petrecut vineri, 7 iunie la un liceu din oraşul Bolintin Vale. O explozie a avut loc la atelierul Liceului Tehnologic „Dimitrie Bolintineanu” din localitate.

În urma incidentului doi elevi care se aflau la ore au fost răniți, aceștia ajungând la spital cu arsuri. De asemenea alte patru persoane, doi elevi și două cadre didactice au primit îngrijiri la faţa locului.

Potrivit ISU Giurgiu cei doi elevi care au fost transportați la spital au fost un băiat, în vârstă de 16 ani, cu arsuri la nivelul braţului drept, la membrele inferioare şi la faţă şi unul de 17 ani, cu arsuri la braţul stâng.

Nu a fost necesară evacuarea celorlalţi elevi deoarece atelierul unde s-a produs explozia se află într-o clădire separată de corpul liceului.

 

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Avertizări ANM de furtuni și caniculă! Argeșul este și el vizat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Giurgiu

Ultimele articole