”Să facem din FIBA U20 EuroBasket 2024 un exemplu de excelență”

de | 18.07.2024 15:00 | Lifestyle, Pitești

Astăzi 18 iulie, la sala de conferințe din cadrul Pitești Arena, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, și administratorul public al municipiului Pitesti, Lucrețiu Tudor, s-au întâlnit cu oficialii federației internaționale de baschet FIBA, precum și tuturor echipelor participante la competiție. La. eveniment a fost prezentă și președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală, cea care le-a oferit atât edilului, cât și administratorului public câte un tricou și o minge de baschet.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Dragi sportivi, stimați invitați, reprezentați ai Federației Române de Baschet, Agenției Naționale pentru Sport, bine ați venit la Pitești!

Sper că v-ați bucurat de o ospitalitate călduroasă, aici în orașul marelui fotbalist Dobrin!

Suntem onorați să găzduim această competiție serioasă, în care ați demonstrat și veți demonstra, în continuare, nu doar talentul, ci și pasiunea și dăruirea pentru baschet.

Sper ca Piteștiul și locuitorii săi să vă ofere o experiență memorabilă în timpul șederii voastre.

Vă încurajăm să vă bucurați de fiecare moment al acestui campionat european și să împărtășiți spiritul competitiv și fair-play care vă definesc sportul preferat.

Succes, mai departe tuturor echipelor participante!

Să facem din FIBA U20 EuroBasket 2024 un exemplu de excelență și camaraderie sportivă!”a transmis primarul Cristian Gentea într-un mesaj publicat aseară pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”4 victorii din 4 jocuri pentru Naționala U20 de baschet masculin!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Pitești Arena