Federația Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară din Domeniul Apei. Întâlnire de lucru importantă la Pitești

de | 08.06.2023 18:59 | Știri, Administrație, Pitești

Primarul Cristian Gentea a anunțat că la Pitești se desfășoară în aceste zile întâlnirea de lucru a Federației Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară din Domeniul Apei. Sunt abordate subiecte referitoare la practici și idei de sprijinire a proiectelor de infrastructură realizate din fonduri europene și guvernamentale.

”La Pitești se desfășoară, timp de 2 zile, întâlnirea de lucru a Federației Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară din Domeniul Apei! Salutăm prezența președintelui FADIDA, Vasile Daraban, și a celor peste 50 de invitați.

Sunt discutate probleme concrete legate de dezvoltarea comunităților locale – practici și idei de sprijinire a proiectelor de infrastructură realizate din fonduri europene și guvernamentale.

Asociația FADIDA are 27 de membri, iar ADIA Argeș este un exemplu de reușită!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anul școlar 2023-2024. Iată calendarul înscrierilor la creșele din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești