Femeie de 35 de ani găsită moartă în camera unui hotel din Pitești

de | 05.07.2024 13:00 | Județean, Eveniment

Descoperire șocantă în această dimineață în municipiul Pitești. O femeie de 35 de ani a fost găsită fără suflare în camera hotelului în care era cazată.

Potrivit surselor Ancheta, aceasta ar fi fost cazată la hotelul Yaky Center și venise în Pitești ca să facă angajări pentru magazinul Leroy Merlin.

Femeia din județul Ilfov ar fi fost găsită de angajații unității de cazare, care au sunat imediat la 112 și au alertat autoritățile.

În urma apelului, la fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş, unde medicii legiști vor efectua necropsia care va stabili cu exactitate cauza morții.

Din primele verificări, aceasta nu avea urme de violență pe corp.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul femeii și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. Jaf la primele ore ale dimineții! Au furat 40.000 de euro dintr-o casă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ilfov | Pitești | Yaky

Ultimele articole