Femeie de 45 de ani – șantajată de un tânăr de 27 de ani și de iubita acestuia cu poze indecente

de | 13.02.2023 21:54 | Știri, Eveniment, Național

O femeie de 45 de ani care a avut o escapadă cu un tânăr de 27 de ani, din Buzău, a ajuns să fie șantajată de acesta.

Femeia este plecată din țară, însă se întoarce frecvent în România. Într-una dintre vizite l-a cunoscut pe tânărul de 27 de ani, de care s-a și îndrăgostit.

Bărbatul avea o relație cu o altă femeie în vârstă de 25 de ani, iar când aceasta a aflat de întâmplare a decis să se răzbune. A observat că iubitul ei avea mai multe poze indecente cu femeia în telefon și l-a convis pe acesta să o șantajeze.

Tânărul i-a cerut victimei 1.000 de euro pentru a nu-i publica pozele.

Când femeia a venit în țară, a făcut plângere la Poliție, iar sâmbătă, 11 februarie, s-a dus la întâlnirea cu tânărul, având asupra ei o mie de euro, bani marcați, conform Antena 3 CNN.

La data de 11 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au surprins, în flagrant delict, un tânăr, de 27 de ani, din Mânzălești, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj. Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie – februarie a.c., femeia ar fi fost amenințată telefonic de acesta, în scopul de a-i remite o sumă de bani, pentru a nu prezenta cunoscuților săi materialele foto/video”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Buzău.

Tânărul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, iar față de tânăra de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub măsura controlului judiciar, potrivit adevarul.ro.

Foto descriptiv BotosaniNews

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Medic de familie – acuzat că a luat mită de la 926 persoane!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzău