O femeie de 49 de ani din Rociu – reținută de polițiștii argeșeni pentru furt

de | 11.06.2024 16:25 | Județean, Eveniment

  • Argeșeancă reținută pentru furt!

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și au reținut o femeie, de 49 de ani, din Rociu.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la data de 10 iunie, în jurul orei 13:00, femeia ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăți comerciale din Câmpulung, și ar fi sustras, dintr-o geantă, aflată în biroul administrativ, suma de 5.400 de lei și 300 de euro.

Femeia a fost identificată ulterior și a fost condusă la audieri, în baza unui mandat de aducere, ce a fost pus în executare de polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu.

Argeșeanca fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 11 iunie să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

IPJ Argeș precizează că prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

 

Foto Dej24.ro

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un bărbat de 72 de ani din Mărăcineni este căutat de familie și polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Rociu

Ultimele articole