O femeie de 72 de ani a ajuns la spital cu arsuri, în urma unui incendiu provocat de o țigară nestinsă

de | 20.12.2023 12:23 | Național, Eveniment

O femeie, în vârstă de 72 de ani, din municipiul Arad a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui incendiu care i-a cuprins casa. Totul ar fi pornit de la o țigară nestinsă.

Potrivit criticarad.ro, incidentul nefericit a avut loc în această dimineaţă, într-o casă din cartierul Aradul Nou. Evenimentul a fost sesizat la 112, iar la fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că flăcările au cuprins dormitorul casei, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

Din păcate, în momentul izbucnirii incendiului, femeia de 72 de ani se afla în interiorul locuinței. Ea a ajuns la spital în stare de inconștiență, prezentând arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţă corpului.

La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta la nivelul dormitorului casei, pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi, cu degajări de fum în camerele locuinţei. În interiorul încăperii a fost identificată o victimă, o femeie în vârstă de 72 de ani, care a fost evacuată de către pompieri şi preluată de către echipajul SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale. În urma evaluării medicale, aceasta a fost transportată la spital, prezentând arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţă corpului, fiind în stare de inconştienţă”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Potrivit sursei citate, pompierii au stins flăcările după aproximativ 20 de minute, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jarul sau scânteiele provenite de la o țigară nestinsă.

Foto descriptiv: stiri.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

România se află pe locul 14 în topul înmatriculărilor de mașini noi din Uniunea Europeană

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad

Ultimele articole