Femeia de 75 de ani din comuna Rociu dată dispărută – a fost găsită!

de | 30.06.2024 19:30 | Județean, Eveniment

INFORMAȚII NOI

Femeia a fost găsită de polițiștii argeșeni, pe raza localității de domiciliu.

Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

femeie disparuta Argeș

ȘTIRE INIȚIALĂ

Politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au fost sesizaț în această dimineață de către un bărbat din comuna Rociu, cu privire la faptul că soția sa a plecat de la domiciliul său din Gliganu de Jos, în cursul zilei sâmbătă, 29 iunie și nu s-a mai întors.

La acest moment polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu, desfășoară cercetări pentru găsirea femeii.

BARBU ALEXANDRA este numele argeșencei. Aceasta are 75 de ani, aproximativ 155 cm înălțime, 55 de kg, păr grizonat, scurt, ten măsliniu, ochi căprui;

La momemtul plecării purta o fustă cu model înflorat (roșu-alb), bluză maro deschis și papuci de culoare deschisă.

Cei care pot da relații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

 

Foto: IPJ Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Argeșul se află sub cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Rociu

Ultimele articole