O femeie cu doi copii s-a aventurat pe un traseu de pe Masivul Postăvaru

de | 03.08.2023 23:16 | Eveniment, Național, Știri

O femeie cu doi copii mici s-a aventurat pe un traseu de pe Masivul Postăvaru.  Din fericire, traseul a fost finalizat cu bine.

În timp ce se aflau în partea superioară a masivului, în zona Crucurului, câțiva bicicliști au observat-o pe mama care căra și un cărucior și au cerut ajutorul salvamontiștilor.

Doamnă cu doi copii și un cărucior în zona Crucurului. Apelul a venit de la un grup de bicicliști, care au văzut-o în partea superioară a masivului și și-au făcut griji pentru ea. O echipă de salvatori montani a plecat în căutarea doamnei, pe care, din fericire, au întâlnit-o la finalul călătoriei acesteia, la Pietrele lui Solomon, unde ajunsese cu bine.”, transmite Salvamont Brașov – Poiana Brașov

Salvamontiștii recomandă turiștilor care au în grup și copii, să fie mai responsabili în alegerea traseelor și să fie echipați corespunzător.

Recomandăm turiștilor care au în grup și copii, să manifeste mai multă responsabilitate în alegerea lungimii și dificultății drumeției și în niciun caz să nu mai părăsească peroanele stațiilor superioare ale instalațiilor de transport pe cablu, fără echipament adecvat și pregătire.

sursă foto Facebook Salvamont Brașov-Poiana Brașov

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Armata României, prezentă la festivalul Untold!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poiana Brașov | Salvamont | Untold

Ultimele articole