Femeie de 84 de ani amenințată cu moartea de propria nepoată

de | 22.10.2024 22:49 | Național, Eveniment

O femeie de 84 de ani din Alba a trăit clipe de groază după ce a fost amenințată cu moartea de nepoata sa în vârstă de 27 de ani.

Potrivit observatornews.ro, incidentul a avut loc pe 21 octombrie 2024, când o ceartă între cele două a escaladat rapid, ducând la amenințări grave. Speriată de nepoata sa, bătrâna a cerut ajutorul poliției.

După intervenția polițiștilor, aceștia au constatat că tânăra din Câmpeni, pe fondul unor discuții contradictorii, și-a amenințat bunica, generându-i o stare de teamă profundă. Autoritățile au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tinerei pentru 5 zile și au dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore.

Tânăra urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale, iar cercetările continuă pentru infracțiunea de amenințare.

La data de 21 octombrie 2024, în jurul orei 20.00, polițiștii din orașul Câmpeni au fost sesizați de către o femeie de 84 de ani, din orașul Câmpeni, cu privire la faptul că a fost amenințată cu moartea.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în seara zilei de 21 octombrie 2024, pe fondul unor discuții în contradictoriu, femeia de 84 de ani ar fi fost amenințată de către nepoata sa, în vârstă de 27 de ani, din Câmpeni, fapt ce i-a generat femeii o stare de temere.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis, față de femeia de 27 de ani, un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, și au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.”, a transmis IPJ Alba

Foto descriptiv: ziarulincomod.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Elvețianul de 19 ani care a furat o mașină și a provocat două accidente a fost arestat preventiv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alba

Ultimele articole