O femeie însărcinată care fura a fost împușcată de angajatul magazinului!

de | 17.04.2023 09:09 | Eveniment, Național, Știri

O femeie însărcinată, în vârstă de 24 de ani, din Tennessee, SUA, a fost împușcată de angajatul unui magazin după ce a fost prinsă că fură, relatează Insider.

Tânăra era însărcinată în șapte luni, iar în urma unei confruntări cu un angajat și a fost supusă unei operații de cezariană de urgență, potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție Metropolitan Nashville.

Angajatul magazinului, Mitarious Boyd, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a declarat că a observat când două femei au încercat să fure din magazin.

Ele puneau articolele atât în căruciorul de cumpărături, dar și într-o geantă de umăr.
Asta l-a determinat pe tânăr să le urmărească până când au plecat din magazin fără să plătească.

Boyd a spus că, în timp ce femeile au început să pună obiecte în portbagajul mașinii lor, s-a îndreptat spre partea din spate a vehiculului”, conform unui comunicat de presă.

A spus că una dintre femei a scos un spray paralizant și a început să-l stropească”.

O dată cu gestul femeii, Boyd a scos pistolul semi-automat și să înceapă să tragă, a declarat poliția.

Siguranța pacienților, clienților și membrilor echipei noastre este prioritatea noastră principală, iar violența de orice fel nu va fi tolerată în magazinele noastre. Luăm această problemă în serios și cooperăm cu autoritățile locale”, se arată în comunicat.

Foto descriptiv.

Sursa Foto ZiarMM

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un criminal a fost eliberat din greșeală din închisoare, dar s-a întors singur după două zile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: