O femeie a murit după ce o colegă a confundat pedalele și a dat cu mașina peste ea

de | 07.06.2024 09:15 | Eveniment, Național

O funcționară de la Consiliul Județean Gorj a murit în urma unui accident produs de prietena ei care a confundat pedalele autoturismului și a dat peste ea.

Cele două femei erau colege și se aflau într-o parcare în momentul tragediei. Se pare că șoferița și-a lovit colega cu portiera, a proiectat-o în altă mașină iar apoi a trecut peste ea, potrivit Antena3 CNN.

Funcționara avea 56 de ani și era din Târgu Jiu. Din păcate aceasta a murit pe loc.

Oamenii legii efectuează cercetări în acest caz.

O femeie, în vârstă de 43 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, la punerea în mișcare prin manevra de mers înapoi, a lovit cu portiera o femeie, în vârstă de 56 de ani, care coborâse parțial din acel autoturism, a proiectat-o pe drum și a trecut peste ea, continuându-și deplasarea în mod involuntar în marșarier.”, a precizat Poliția.

Foto descriptiv

 

CItiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu victimă în Argeș! A intrat cu mașina într-un cap de pod!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gorj | Târgu Jiu

Ultimele articole