O femeie și-a păcălit un prieten că are cancer! Bărbatul i-a dat 60.000 de euro pentru medicamente

de | 08.08.2023 21:02 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din judeţul Neamţ a fost păcălit de o prietenă pentru suma de 60.000 de euro.
Acesta a mers să îşi facă analizele, iar o prietenă de familie i le-a cerut, promiţându-i că le va trimite unui medic foarte apreciat, să le interpreteze.

Femeia i-a spus că are cancer, deşi, în realitate, el suferea doar de o infecţie. Aceeaşi femeie i-a suplimentele sub pretextul că sunt tratamente oncologice aduse din străinătate, conform Digi24.

Acum, aceasta este cercetată penal pentru înşelăciune.

La data de 06 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima infracţiunii de înşelăciune. Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, în perioada 2021-2023, o femeie în vârstă de 44 de ani, din Gâdinţi, i-ar fi furnizat bărbatului de 33 de ani mai multe medicamente, despre care i-ar fi spus că au fost procurate din afara ţării, pentru care bărbatul ar fi achitat suma de aproximativ 60.000 euro. La data de 07 august a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, la imobilele persoanei bănuite de comiterea faptei. Cu această ocazie au fost descoperite şi ridicate mai multe înscrisuri şi comprimate farmaceutice asemănătoare cu cele procurate victimei, comprimate ce ar face parte din grupa suplimentelor alimentare”, a informat marţi, Poliţia judeţeană Neamţ, potrivit sursei citate.

Femeia de 44 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru înşelăciune.

 

Sursa Foto pressalert.ro

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un camion încărcat cu 20 de tone de substanțe periculoase a fost izbit de tren în județul Timiș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Roman

Ultimele articole