( VIDEO ) Femeie violentă în comuna Călinești! Soțul a fost cel care a sunta la poliție!

de | 02.07.2022 16:13 | Știri

În decursul zilei de astăzi,  2 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni printr-un apel la 112 de către un bărbat de 42 de ani din comuna Călinești. Bărbatul a sunat să declare faptul că, soția acestuia, în vârstă de 41 de ani, provoacă scandal, distrugând bunuri.

Femeia îi reproșează soțului că bea și a vândut mai multe lucruri din casă pentru a-și cumpăra băutură, el că ea nu-l lasă în pace.. Astăzi cei doi s-au certat din nou, iar femeia, pentru că soțul se săturase să-i mai răspundă cu replici, s-a hotărât să treacă la fapte și a dat cu cărămizi în geamurile casei și cu o lopată în parbrizul mașinii care se afla în curte. Bărbatul a filmat-o și i-a spus că o pune pe rețelele de socializare să o vadă lumea. Asta a făcut-o și mai nervoasă.

După apelul la 112, polițiștii s-au deplasat la fața locului, aceștia aplanând starea conflictuală. În urma verificărilor, femeia care a provocat scandalul a primit o amendă în valoare de 200 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare și, de asemenea,  a fost parcursa și procedura de evaluare a riscului. Bărbatul nu a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cresc taxele de drum pentru călătoriile în Bulgaria!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Topoloveni

Ultimele articole