FERESTRESIUSI.RO – Excelență și Inovație din 2002

de | 22.08.2024 12:45 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

  • Soluții durabile și inovatoare pentru ferestre și uși!

Echipa companiei este formată din specialiști cu experiență în domeniul tâmplăriei, dedicându-se în permanență inovației și perfecționării produselor noastre.

„Ne străduim să fim mereu la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii din industrie, pentru a oferi clienților noștri soluții moderne și fiabile.”, transmit aceștia.

cats 1 - FERESTRESIUSI.RO - Excelență și Inovație din 2002

Excelență și Inovație din 2002

Compania fondată în anul 2002 la Mioveni, județul Argeș își desfășoară activitatea la fabrica și showroom-ul inițial.

„Suntem onorați să fim parteneri autorizați ai REHAU, un producător de top cunoscut pentru calitatea superioară și inovațiile în domeniul tâmplăriei din PVC.

Datorită colaborării cu REHAU, putem furniza produse de cea mai înaltă calitate, conforme cu cele mai riguroase standarde.”

ferestre și uși

Experiență și Excelență

Cu o experiență vastă în domeniu compania a realizat peste 500.000 de ferestre și uși, deservind cu succes peste 50.000 de clienți, atât pe plan național, cât și internațional. Au finalizat proiecte în țări precum Italia, Belgia, Spania și Franța, consolidând astfel o reputație de furnizor de încredere și calitate.

ferestre și uși

Expansiune și Apropiere

Pentru a fi mai aproape de clienți aceștia au deschis un nou showroom în Pitești, în anul 2019. Acest pas le-a permis reprezentanților companiei să ofere servicii personalizate și consultanță specializată unui număr tot mai mare de clienți.

ferestre și uși

Diversificare și Inovație

Ferestresiusi.ro, parte a Clasic Market, și-a diversificat portofoliul pentru a răspunde nevoilor variate ale clienților.

Gama de produse include:

– Tâmplărie PVC
– Uși și ferestre din aluminiu
– Pergole
– Închideri terase
– Uși de acces
– Uși de interior
– Balustrade din sticlă securizată
– Uși de garaj

Toate produsele sunt fabricate cu o atenție deosebită la detalii și utilizând materiale de cea mai bună calitate, garantând durabilitate și performanță excepțională.

ferestre și uși

Misiunea companiei

Ferestresiusi.ro își propune să ofere soluții complete și personalizate pentru confortul și siguranța locuinței tale.

„Ne angajăm să aducem inovație și calitate în fiecare proiect, pentru a depăși cele mai înalte așteptări ale clienților noștri.

Vă invităm să ne vizitați showroom-urile și să descoperiți selecția noastră diversificată de produse. Echipa noastră de experți este aici pentru a vă oferi consultanță și sprijin în alegerea celor mai potrivite soluții pentru casa dumneavoastră.”, mai transmit reprezentanții companiei pe site-ul lor.

Descoperiți ferestrele și ușile care combină designul contemporan cu tehnologia avansată, oferind confort și siguranță maximă în locuința dumneavoastră.

ferestresiusi.ro1 - FERESTRESIUSI.RO - Excelență și Inovație din 2002

SHOWROOM PITESTI
Calea Craiovei, Nr.92
0733 685 099

SHOWROOM/FABRICA MIOVENI
Str. Parasi, Nr.29B
0746 445 443

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

UNIVERSITATEA CONSTANTIN BRÂNCOVEANU-BRAND EDUCAȚIONAL AL ARGEȘULUI

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Belgia | Calea Craiovei | Italia | Mioveni | Pitești | Spania