Festivalul sud-coreean, ediția a doua, la Filarmonica Pitești

de | 21.02.2023 17:57 | Cultură, După locație, După subiect, Pitești, Știri

Orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești vă dă întâlnire, la Centrul Multifuncțional, miercuri, 22 februarie, și joi, 23 februarie, de la ora 19:00, la a doua ediție a Festivalului sud-coreean. A doua ediție a Festivalului sud – coreean se anunță una de succes.

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reduceri

Timp de două zile, artiști din Coreea de Sud și România vor aduce în fața publicului celebre lucrări simfonice. ”În prima seară a festivalului, miercuri, 22 februarie, de la ora 19:00, alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Gae Jun Jeon, vor evolua Soyung Yu, Sookyoung Kim, Gina Sandu, Rosaria Dina Rizzo, Mădălin Sandu și Lee Gwangsuk”, anunță administrația locală din Pitești pe pagina de Facebook.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente. Abonamentele sunt valabile!

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/ziua-femeii-mioveni-71627/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești | Mioveni | Pitești | Primăria Municipiului Pitești