“Festivalul Omeniei”, prilej de sărbătoare la Bogați

de | 30.08.2024 19:33 | Politic, Rural

Joi, 29 august, de marea sărbătoare a Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezătorul, localitatea Bogați s-a îmbrăcat în straie alese pentru a marca o nouă ediție a Zilei Comunei. Deloc întâmplător, manifestările pregătite de inimosul primar Ion Gârleanu s-au desfășurat sub egida “Festivalul Omeniei”. În fond, așa cum au subliniat și social-democrații argeșeni la Bogați, totul este despre și pentru oameni!

Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, i-a înmânat lui Ion Gârleanu din partea președintelui Ion Mînzînă o diplomă de excelență în administrație și Trofeul Argeșului.

“Aceste distincții mă onorează și mă bucură. Sunt o recunoaștere a muncii noastre, a tuturor – primar, Consiliul Local, cetățeni – pentru a face din Bogați un loc cât mai bun de trăit. Multe dintre proiectele realizate la Bogați s-au datorat sprijinului pe care l-am primit de la Consiliul Județean și de la parlamentarii noștri, lucru pentru care mulțumesc o dată în plus!”, a spus Ion Gârleanu, potrivit informării PSD Argeș.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

“Ion Gârleanu este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciaţi și performanţi edili ai Argeşului. Vă felicit, oameni buni, că ați făcut mereu alegerea potrivită pentru conducerea localității. Vă doresc tuturor multă sănătate, fericire, spor în tot ceea ce faceți și să aveți mereu încredere în primarul dvs și în echipa PSD! Noi, cei de la PSD, mereu am pus oamenii pe primul loc și tot ce facem este pentru oameni!”, a spus Adrian Bughiu, potrivit sursei citate.

La evenimentul de la Bogaţi au fost prezenţi din partea PSD Argeș deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeş, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputaţii PSD Nicolae Georgescu şi Pavelescu Nicolae, subprefectul Marius Pîrvu, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, primari din judeţ, consilieri locali şi judeţeni. Primarul Ion Gârleanu a oferit, la rândul său, diplome de excelență președintelui CJ Argeș Ion Mînzînă, parlamentarilor și ministrului Muncii și Solidarității Sociale,  Simona Bucura-Oprescu, deputat de Argeș, “în semn de înaltă apreciere și recunoștință pentru buna colaborare instituțională și pentru implicarea în dezvoltarea economică și socială a comunei Bogați.”.

Foto descriptiv.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Au depus cererea de finanțare pentru a dota cu aparatură medicală de ultimă generație Ambulatoriul extins al SJU Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: