Festivitatea de absolvire a promoției ”Avram Iancu – 200”. Ministrul Justiției: ”Merită aplauzele noastre pentru pregătirea riguroasă teoretică și practică”

de | 26.08.2024 14:33 | Administrație, Național

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a participat astăzi la festivitatea de absolvire a promoției ”Avram Iancu – 200” de la Școala Națională de Pregătire a agenților de Penitenciare ”Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna. Cu această ocazie ministrul le-a transmis și un mesaj: ” Sunt mândră de ei și toți merită aplauzele noastre pentru pregătirea riguroasă teoretică și practică”.

De asemenea,potrivit celor de la stiripesurse.ro, Alina Gorghiu, a declarat, cu ocazia vizitei la Târgu Ocna, că niciun caz de hărţuire sexuală nu poate fi tolerat în instituţii. Potrivit sursei citate, în discursul susţinut în faţa absolvenţilor , ministrul le-a cerut acestora să sesizeze orice problemă şi a dat asigurări că se lucrează la elaborarea unui ghid pentru sesizarea faptelor de violenţă şi hărţuire sexuală: ”Să respectăm nu doar femeia, să respectăm egalitatea de şanse, care întâmpină multe bariere. Noi elaborăm acum un ghid pentru sesizarea faptelor de violenţă şi hărţuire sexuală care va fi publicat săptămâna viitoare şi fac apel la dumneavoastră în cazul în care sesizaţi vreo problemă, vă rog s-o raportaţi. Cazurile de hărţuire sexuală nu sunt permise în nicio instituţie”, a precizat ministrul Justiţiei.

Alina Gorghiu Dan Halchin si promotia Avram Iancu – 200 - Festivitatea de absolvire a promoției ”Avram Iancu – 200”. Ministrul Justiției: ”Merită aplauzele noastre pentru pregătirea riguroasă teoretică și practică”

”Ei sunt promoția ”Avram Iancu – 200” ai Școlii Naționale de Pregătire a agenților de Penitenciare „Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna. Peste 260 de absolvenți, băieți și fete, toți tineri și isteți. M-am bucurat să le fiu azi aproape la festivitatea de absolvire.

Sunt mândră de ei și toți merită aplauzele noastre pentru pregătirea riguroasă teoretică și practică.

Am încredere că fiecare dintre ei se va implica activ în menținerea ordinii și siguranței în unitățile de detenție, arătând respect pentru drepturile omului.

Ei vor activa în diverse penitenciare din țară, acolo unde e nevoie. Inclusiv la mine în Argeș, la penitenciarul de la Mioveni, doi dintre ei.

Mulțumesc domnului director, comisar șef de poliție penitenciară Vasile Scutaru, pentru invitația la ceremonia de absolvire!

Felicitări domnului director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Dan Halchin și întregii sale echipe pentru toate eforturile depuse în gestionarea responsabilă a sistemului!”, a fost mesajul transmis de ministrul Justiției, Alina Gorghiu, într-o postare publicată pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Peste 900 de animale aflate în pericol, salvate în primele șapte luni ale anului de polițiști!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Ministrul Justiției | Mioveni

Ultimele articole