Fetiță de 11 ani, în comă după o căzătură cu trotineta

de | 09.09.2024 19:55 | Național, Eveniment

O fetiță de doar 11 ani a ajuns în stare critică la spital, după ce a căzut de pe o trotinetă.

Potrivit monitorulbt.ro, incidentul grav a avut loc sâmbătă, când fetița, originară din localitatea Todireni, s-a accidentat în timp ce se plimba cu trotineta pe străzile din comună.

După căzătură, copila s-a ridicat și a mers acasă, unde i-a povestit mamei despre incident. După câteva ore, copila a început să se plângă de o durere puternică de cap. În ciuda suferinței, mama a decis să o trimită la somn, sperând că va fi mai bine a doua zi.

Duminică dimineața, însă, fetița nu s-a mai trezit. Mama, alarmată, a sunat la 112. Ambulanța a sosit la locuința familiei și a transportat-o de urgență la Spitalul Județean, unde investigațiile au arătat o hemoragie craniană masivă și o fractură gravă. Având în vedere gravitatea leziunilor, a fost necesar transferul la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean Suceava.

Medicii fac tot posibilul să-i salveze viața.

Am preluat pentru transfer o pacienta de sex feminin, de 11 ani, victima unui accident la joacă. A fost diagnosticată cu hemoragie masivă extradurală și fractura oblică temporo-parietală dreapta”, a declarat Carmen Răgoșcă medic in cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, potrivit sursei citate

Foto: captură video monitorulbt.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu violent în Leordeni. Hectare de teren cuprinse de flăcări

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Botoșani | Leordeni | Suceava

Ultimele articole