Fetiță de 3 ani, dusă cu elicopterul SMURD la spital! A căzut de la o înălțime de trei metri

de | 18.07.2024 23:57 | Eveniment, Național

O fetiță de doar trei ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de la înălțime.

Potrivit stirileprotv.ro, micuța a căzut de la etajul unei pensiuni din localitatea Avram Iancu, judeţul Alba.

Incidentul extrem de grav s-a petrecut astăzi, în jurul orei 18.20, iar autoritățile au fost alertate prin apel la 112.

În urma apelului, la fața locului s-au deplasat oamenii legii, care au constatat că cele sesizate se confirmă și este vorba de o fetiţă de 3 ani, din municipiul Bucureşti, care a căzut de la o distanţă de aproximativ trei metri.

La data de 18 iulie 2024, în jurul orei 18.20, poliţiştii Secţiei 9 de Poliţie Rurală Câmpeni au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către o femeie de 38 de ani, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că un copil ar fi căzut de la etajul unei locaţii de cazare, din localitatea Avram Iancu, satul Călugăreşti”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.
La fața locului a ajuns și un echipaj medical, însă având în vedere starea fetiței, a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD.
Conform ISU Alba, fetița prezenta traumatism la nivelul coloanei vertebrale și traumatism cranio-cerebral și a fost dusă cu elicopterul SMURD la UPU Târgu Mureș.
În urma evaluarii medicale, copilul prezintă traumatism la nivelul coloanei vertebrale şi traumatism cranio-cerebral”, au informat reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Alba.
Polițiștii fac cercetări privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul.
Foto: ISU Alba
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alba