O fetiță de 3 ani și-a pierdut viața, după ce un șofer a adormit la volan și a intrat în mașina condusă de mama ei

de | 17.05.2024 19:43 | Eveniment, Național

Accident în lanț pe o șosea din Satu Mare. Trei mașini s-au izbit violent, după ce unul dintre șoferi ar fi adormit la volan și ar fi pătruns pe contrasens.

În urma impactului, o fetiță de numai 3 anișori și-a pierdut viața, iar alte două persoane au ajuns la spital.

Tragicul accident a avut loc astăzi, după-miază, pe raza localităţii Ciuperceni.

Potrivit presasm, un bărbat de 49 de ani, aflat la volanul unei mașini, pe Drumul Național 19, pe raza localității Ciuperceni, ar fi adormit, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o mașină, condusă regulamentar, de către o tânără de 20 de ani. În mașina femeii se mai afla soacra acesteia și copilul, o fetiță de trei ani.

O a treia mașină, condusă de un bărbat de 31 de ani, a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, după ce a încercat să evite cele două autoturisme care s-au izbit violent.

La locul accidentului au intervenit de urgență zece salvatori de la  Detaşamentul de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD B2, precum şi trei ambulanţe SAJ.

În urma impactului, fetița de 3 ani a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată la fața locului. În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, fetița nu a putut fi salvată.

Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii militari au identificat 5 persoane implicate dintre care un minor cu vârsta de aproximativ 3 ani, care se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale prezente au acţionat cu celeritate pentru  aplicarea manevrelor de resuscitare şi acordarea îngrijirilor medicale. În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical specializat, a fost declarat decesul minorului”, informează ISU Satu Mare.

De asemenea, șoferița de 20 de ani și soacra ei au ajuns la spital, cu politraumatisme.

Toţi şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma accidentului, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările producerii acestuia, ancheta având loc în cadrul unui dosar penal care vizează infracţiuni de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Facebook Info Trafic 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Trafic închis pe DN 1A

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Satu Mare