O fetiţă de 6 ani a fost lovită mortal de o mașină! Copila ar fi traversat strada printr-un loc nepermis

de | 17.08.2024 23:24 | Eveniment, Național

Tragedie în județul Buzău, acolo unde o fetiță de 6 ani a fost accidentată mortal de un autoturism. Incidentul a avut loc astăzi, 17 august,  pe DN 2C, în localitatea Pogoanele,

Potrivit Agerpres, copila ar fi traversat strada printr-un loc nepermis și nu s-ar fi asigurat corespunzător.

Autoturismul era condus de un tânăr de 28 de ani din aceeași localitate, care nu a putut evita impactul.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus de către un şofer de 28 de ani, din Pogoanele, dinspre Padina către Buzău, a surprins şi a accidentat o minoră de 6 ani, din aceeaşi localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii. Accidentul s-a soldat cu decesul minorei”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzău.

Poliția a deschis un dosar penal și investighează circumstanțele accidentului.

Astfel de accidente subliniază importanța măsurilor de siguranță rutieră și atenția necesară din partea atât a pietonilor, cât și a șoferilor. Este crucial ca toți participanții la trafic să fie vigilenți și să respecte regulile pentru a preveni astfel de incidente devastatoare.

Traversarea drumurilor prin locuri nepermise este o cauză frecventă de accidente rutiere. Atunci când pietonii traversează prin locuri neadecvate sau fără a se asigura corespunzător, riscă să fie implicați în accidente, mai ales dacă șoferii nu au timp să reacționeze. Este esențial ca pietonii să folosească trecerile de pietoni marcate și să fie atenți la trafic pentru a minimiza riscurile. De asemenea, șoferii ar trebui să fie vigilenți și să reducă viteza în zonele frecventate de pietoni sau în apropierea locurilor unde traversarea poate fi neașteptată.

Sursă foto: Facebook MAI

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un nou cutremur în România! Cât de puternic a fost seismul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzău | Padina

Ultimele articole