Fetiță de 6 ani, mușcată de un câine în drum spre școală! A ajuns la spital

de | 21.10.2024 20:33 | Național, Eveniment

Incident șocant în Capitală! O fetiță de doar 6 ani a fost mușcată de față de un câine din rasa Akita Inu în dimineața zilei de astăzi, în timp ce se îndrepta spre școală, însoțită de mama sa.

Potrivit stirileprotv.ro, incidentul a avut loc în jurul orei 07:30, în apropierea unității de învățământ pe care fetița o frecventează.

Câinele de talie mare era plimbat în lesă de stăpânul său, însă nu purta botniță. Acesta s-a repezit spre copilă, mușcând-o de obrazul drept. Îngrozită mama a sărit să o apere şi a sunat imediat la 112. Un echipaj de prim ajutor a ajuns la fața locului, i-a acordat micuței îngrijiri medicale, apoi a transportat-o la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, unde aceasta a și rămas internată. Medicii au operat-o de urgenţă.

Fetiței i-a fost administrat și vaccinul antirabic, la Institutul „Matei Balș”.

De asemenea, la locul incidentului s-au deplasat și oamenii legii.

La data de 21 octombrie 2024, în jurul orei 07.45, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 14 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 6 ani, ar fi fost atacată de un câine de talie mare.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității care au identificat un bărbat, care plimba un câine fără botniță.

Minorei de 6 ani, căreia i-au fost provocate răni la nivelul obrazului drept, i-au fost acordate îngrijiri medicale, de către un echipaj de prim ajutor, ulterior fiind transportată la spital pentru investigații suplimentare” a transmis Direcția generală de Poliție a Capitalei.

Proprietarul câinelui a fost identificat și este acum cercetat de poliție. Din informațiile preliminare, acesta nu a luat măsurile necesare pentru a preveni atacul, motiv pentru care se confruntă cu un dosar penal. Deși câinii din rasa Akita nu sunt considerați periculoși în România și nu este impusă purtarea botniței, polițiștii i-au recomandat stăpânului să respecte această regulă în urma incidentului.

Foto descriptiv: Shutterstock

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sfârșit tragic pentru o șoferiță! A ars de vie după ce mașina în care se afla s-a răsturnat și a luat foc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Capital

Ultimele articole