Fetiţă de 9 ani – lovită de o maşină în timp ce traversa strada!

de | 07.10.2022 20:11 | Eveniment, Național, Știri

Un eveniment rutier s-a petrecut în cursul zilei de astăzi, pe o stradă din municipiul Sibiu. Este vorba de o fetiță de doar 9 ani care a fost lovită de mașină în timp după ce s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), conform Digi24.

Din primele cercetări efectuate de către organele de lege, fetița a fost lovită de o mașină condusă de către o femeie în vârstă de 35 de ani, ambele localnice. Minora a fost transportată la spital conştientă, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Conform surselor menționate anterior, copila a suferit „un traumatism cranian cu hematom şi multiple escoriaţii pe torace şi membrele inferioare”, potrivit echipajelor medicale.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Exploatare silvică pe teritoriul administrativ al orașului Mioveni cu mari nereguli! Polițiștii au dat amenzi de mii de euro!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Sibiu

Ultimele articole