Fetiță de trei ani dusă de urgență la spital! A ieșit pozitivă la canabis

de | 05.07.2024 12:06 | Național, Eveniment

Un caz de-a dreptul șocant a fost raportat în Constanța, acolo unde o fetiță de doar 3 ani a ajuns la spital cu stare de somnolenţă, iar în urma analizelor a ieşit pozitivă la consumul de substanţe interzise.

Este o premieră în România, dat fiind vârsta foarte mică a copilei.

Din primele date, mama fetiței ar fi cetățean olandez și ar lucra ca navigator pentru o companie din Țările de Jos. Tatăl copilului este cetățean român, din județul Constanța.

Potrivit gandul.ro evenimentul șocant a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Fetița se simțea rău și nu se mai oprea din râs, iar mama copilei a luat decizia de a o duce la spital.

Ajunse la unitatea medicală din Constanța, medicii au internat-o de urgență pe micuță. În urma analizelor de sânge, copila a ieșit pozitiv la canabis.

Este vorba despre un pacient minor în vârstă de trei ani, care a fost internat în unitatea noastră prin serviciul de urgenţă. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolenţă, fiind internat pentru ingestie de substanţe necunoscute. În urma testelor toxicologice, minorul a ieşit pozitiv la substanţe interzise, prin urmare a primit tratament de specialitate din partea echipei noastre medicale.

După mai bine de 24 de ore de spitalizare şi monitorizare atentă, starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit semnificativ şi a fost externat în condiţii de siguranţă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru sursa citată

Autoritățile medicale au anunțat imediat poliția, iar Brigada de combatere a criminalității organizate a început o anchetă pentru a clarifica circumstanțele acestui incident dramatic.

Ulterior, a fost testată și mama copilei pentru consum de stupefiante. Rezultatul a fost negativ.

Femeia le-ar fi spus anchetatorilor că în ziua respectivă dusese copilul la un magazin care comercializează produse alimentare tradiționale românești.

O altă ipoteză ar fi aceea că fetiţa ar fi fumat pasiv, stând într-un mediu în care se consumă canabis. Cercetările continuă în acest caz.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Noi schimbări în Codul Rutier: Vor putea fi testate pentru alcool și substanțe psihoactive și persoanele care circulă pe bicicletă sau trotinetă electrică

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța

Ultimele articole