Fetițe lovite de TIR pe trecerea de pietoni! La volan se afla un șofer băut!

de | 17.05.2024 12:14 | Eveniment, Național

Două minore, de 5 și 11 ani au fost rănite grav după ce au fost lovite de un TIR pe treceerea de pietoni.

La volan se afla un bărbat de 58 de ani, băut.

Bărbatul de 58 de ani, în timp ce se deplasa pe o stadă din municipiul Botoșani, ar fi acroșat două minore, în timp ce acestea se aflau în traversarea părții carosabile.

 

Prin loc special amenajat, respectiv trecerea de pietoni. Iar cele două au suferit leziuni, fiind transportate la spital”, a precizat  purtător de cuvânt al IPJ Botoșani, conform Antena3 CNN.

Din informațiile transmise de Ramona Guraliuc, medic șef UPU Botoșani pentru Antena3 CNN aflăm că fetița de cinci ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism cranio-facial și a fost internată pe secția chirurgie pediatrică. Fata de 11 ani a fost diagnosticată cu contuzie de șold și a fost internată pentru supraveghere în urma stabilizării.

 

Foto: antena3.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoferi depistați de polițiștii argeșeni conducând fără a respecta timpii de odihnă

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Botoșani