Joi, 9 noiembrie la Filarmonica Pitești – Program integral Beethoven

de | 06.11.2023 13:25 | Pitești, Lifestyle

Joi, 9 noiembrie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, Filarmonica Pitești organizează concertul simfonic susținut de orchestra simfonică a instituției, dirijor, Juan José Navarro, solist, pianistul José Alberto Del Cerro.

Programul conține: L. van Beethoven – Concertul pentru pian și orchestră nr. 3 și Simfonia a VIII – a.

Juan Jose Navarro - Joi, 9 noiembrie la Filarmonica Pitești - Program integral Beethoven

Juan Jose Navarro a dirijat numeroase concerte în Spania, Italia, Franța, S.U.A., Germania, Polonia, Germania, România și Olanda. A mai fost la pupitrul dirijoral al Filarmonicii Pitești în 2018, un an mai târziu dirijând artiștii piteșteni în turneul susținut de aceștia în Coreea de Sud, și 2022. Este profesor la Real Conservatorio Profesional de Music din Almería, director muzical al Sinfónica San Indalecio de Almería și dirijor al Orchestrei Simfonice și Corului de la Universitatea din Almería.

Jose Alberto Del Cerro - Joi, 9 noiembrie la Filarmonica Pitești - Program integral Beethoven

José Alberto Del Cerro a fost premiat în numeroase concursuri. Acesta a susținut recitaluri de pian, recitaluri de muzică de cameră și recitaluri orchestrale în Spania, Franța, Italia, Țările de Jos, Belgia, Germania, Portugalia, România. De asemenea, a cântat în concerte simfonice, interpretând lucrări de Chopin, Mozart, Beethoven sau Gershwin. În prezent, este profesor de pian la Conservatorul Superior de Muzică din Murcia.

Cei interesați de concert pot achiziționa bilete de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro,

Prețul unui bilet fiind 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului.

De precizat că elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

 

Foto: Filarmonica Pitești

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești

Ultimele articole