anchetaonline.ro

Joi, 9 noiembrie la Filarmonica Pite╚Öti – Program integral Beethoven

de | 06.11.2023 13:25 | Pitești, Lifestyle

Joi, 9 noiembrie, de la ora 19.00, la Centrul Multifunc╚Ťional, Filarmonica Pite╚Öti organizeaz─â concertul simfonic sus╚Ťinut de orchestra simfonic─â a institu╚Ťiei, dirijor, Juan Jos├ę Navarro, solist, pianistul Jos├ę Alberto Del Cerro.

Programul con╚Ťine: L. van Beethoven – Concertul pentru pian ╚Öi orchestr─â nr. 3 ╚Öi Simfonia a VIII – a.

Juan Jose Navarro - Joi, 9 noiembrie la Filarmonica Pitești - Program integral Beethoven

Juan Jose Navarro a dirijat numeroase concerte ├«n Spania, Italia, Fran╚Ťa, S.U.A., Germania, Polonia, Germania, Rom├ónia ╚Öi Olanda. A mai fost la pupitrul dirijoral al Filarmonicii Pite╚Öti ├«n 2018, un an mai t├órziu dirij├ónd arti╚Ötii pite╚Öteni ├«n turneul sus╚Ťinut de ace╚Ötia ├«n Coreea de Sud, ╚Öi 2022. Este profesor la Real Conservatorio Profesional de Music din Almer├şa, director muzical al Sinf├│nica San Indalecio de Almer├şa ╚Öi dirijor al Orchestrei Simfonice ╚Öi Corului de la Universitatea din Almer├şa.

Jose Alberto Del Cerro - Joi, 9 noiembrie la Filarmonica Pitești - Program integral Beethoven

Jos├ę Alberto Del Cerro a fost premiat ├«n numeroase concursuri. Acesta a sus╚Ťinut recitaluri de pian, recitaluri de muzic─â de camer─â ╚Öi recitaluri orchestrale ├«n Spania, Fran╚Ťa, Italia, ╚Ü─ârile de Jos, Belgia, Germania, Portugalia, Rom├ónia. De asemenea, a c├óntat ├«n concerte simfonice, interpret├ónd lucr─âri de Chopin, Mozart, Beethoven sau Gershwin. ├Än prezent, este profesor de pian la Conservatorul Superior de Muzic─â din Murcia.

Cei interesa╚Ťi de concert pot achizi╚Ťiona bilete de la casieria institu╚Ťiei ╚Öi de pe www.bilete.ro,

Pre╚Ťul unui bilet fiind 40 sau 30 de lei, ├«n func╚Ťie de categoria locului.

De precizat c─â elevii, studen╚Ťii ╚Öi pensionarii beneficiaz─â de reducerile aferente.

 

Foto: Filarmonica Pitești

 


Citi╚Ťi, de asemenea, pe┬áanchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor ╚Öi autor de content media, cu experien╚Ť─â ├«n presa online, PR ╚Öi ├«n promovare social media. Absolvent al Facult─â╚Ťii de Jurnalism ╚Öi Comunicare.

Articole asem─ân─âtoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești