Film în premieră AZI la Cinematograful de artă „București”

de | 08.06.2024 10:45 | Pitești, Lifestyle

  • Invitație la film!

Astăzi 8 iunie 2024 la Cinematograful de artă „București” va fi redat în premieră filmul „Râul ucigaș”. Acesta va fi proiectat de la ora 18.00.

afis film

Care este povestea filmului? Acțiunea se petrece în 1990, în orașul Banpo din China rurală, acolo unde cadavrul unei femei este găsit lângă râu. Ma Zhe, șeful poliției judiciare, conduce ancheta care duce rapid la o arestare. În timp ce superiorii săi sunt nerăbdători să comunice succesul investigației, câteva indicii îl împing pe Ma Zhe să cerceteze mai adânc comportamentul ascuns al concetățenilor săi.

Cei interesați de film trebuie să știe că biletul este 10 lei iar studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Elevii beneficiază de o reducere mai mare, de 75%.

 

Foto: Facebook

 

CItiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noi evenimente anunțate de Centrul Cultural Pitești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | China

Ultimele articole