Firmă din Argeș amendată pentru nereguli silvice!

de | 12.07.2024 19:50 | Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, împreună cu polițiștii Serviciului Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Ploiești-Biroul Județean Argeș au efectuat verificări la două societăți comerciale din zona de competență a Poliției Orașului Mioveni, ce au ca obiect de activitate comercializarea de material lemnos iar în urma verificării și a comparării stocului scriptic cu cel faptic, a rezultat că una dintre societăți nu deținea în depozit cantitatea de 5,848 de mc de cherestea rășinoase.

În urma abaterii constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice.

Totodată a fost dispusă și măsura complementară de confiscare valorică pentru cantitatea de 5,848 de mc cherestea rășinoase, în valoare de 5238,81de lei.

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav pe Autostrada A1, soldat cu trei morți și patru răniți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Ploiești