Fonduri importante pentru modernizarea și construcția de cămine studențești, cantine și spații de recreere și lectură

de | 18.07.2024 19:38 | Economic, Național

Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat că a semnat, împreună cu 19 reprezentanți ai universităților din România, 29 de contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea infrastructurii universitare. Fondurile, în valoare de peste 240 de milioane de euro, vor fi investite în modernizarea și construcția de cămine studențești, cantine și spații de recreere și lectură. Printre cei prezenți la eveniment a fost și Mihnea Costoiu, rectorul Universităţii Naţionale de Ştiinţă şi Tehnologie Politehnica Bucureşti.

”Mai multe facilități pentru studenții din 19 universități din țară!

Astăzi, am semnat, împreună cu 19 reprezentanți ai universităților din România, 29 de contracte de finanțare prin PNRR pentru dezvoltarea infrastructurii universitare, un pas semnificativ spre modernizarea și extinderea facilităților deja existente.

Fondurile, în valoare de peste 240 de milioane de euro, vor fi investite în modernizarea și construcția de cămine studențești, cantine și spații de recreere și lectură. Ne dorim ca un număr mai mare de studenți, în special cei proveniți din medii dezavantajate, să aibă acces la o infrastructură adecvată și modernă.

Mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestor proiecte atât de importante pentru viitorul educației în România!”, a transmis ministru Ligia Deca pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Ligia Deca.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

România și Turcia își consolidează cooperarea în domeniul muncii și securității sociale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ligia Deca | Ministrul Educației | Turcia