Formația Phoenix, despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci:„Lucrurile nu se îndreaptā deloc spre bine”

de | 31.07.2024 18:30 | Eveniment, Național

La sfârșitul lunii martie, Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix a trecut printr-o intervenție chirurgicală delicată, ce a durat aproximativ șase ore. După operația suferită pe creier, artistul se recuperează greu.

Membrii formației au oferit noi informații despre starea actuală de sănătate a artistului, însă, din păcate, veștile nu sunt tocmai bune.

Într-o postare pe rețelele sociale, membri trupei Pheonix au explicat că tratamentul postoperatoriu al lui Nicu Covaci nu a avut efectul dorit și că au apărut complicatii care împiedică însănătoșirea acestuia.

Salutare, oameni frumosi!
Spuneam, acum putinā vreme, cā vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu deîndatā ce vom avea vesti bune. Si am tot asteptat. Si asteptat…
Realitatea este cā lucrurile nu se îndreaptā deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicatiilor, iar asta ne tine conectati si cu emotii. Mari emotii!
Vom reveni, pe māsurā ce situatia va suferi modificāri.
Noi vā multumim pentru sutele de mesaje si pentru cā ne sunteti aproape în aceastā perioadā dificilā! Conform dorintei Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne dati forta de-a rāmâne uniti si la rândul nostru foarte aproape de voi!
Ne revedem curând!
Fie sā renascā!”, au scris membrii trupei Phoenix pe Facebook.

Reamintim că, pe 22 martie, el a fost operat de urgență pe creier la Spitalul Județean din Timișoara.

Printr-o intervenție care a durat aproximativ 6 ore, a fost extirpată chirurgical o tumoră de pe creier, iar mostre din formațiune au fost trimise la laborator, pentru a vedea dacă aceasta este de natură malignă sau benignă.

Mai multe informații despre acest subiect AICI.

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restaurante și magazine din Aeroportul „Henri Coandă”, închise temporar de ANPC. Ce au descoperit inspectorii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicu Covaci | Phoenix | Timiș | Timișoara | Vedea