Fotbalistul Kylian Mbappe este anchetat pentru viol. Acesta neagă acuzațiile

de | 15.10.2024 13:31 | Național, Eveniment

Cunoscutul fotbalist Kylian Mbappe este anchetat pentru viol, potrivit https stiripesurse.ro.

Fotbalistul lui Real Madrid a negat acuzațiile care i se aduc spunând că sunt ,,fake news”.

Kylian Mbappe

captura platforma X

În această dimineață parchetul suedez a confirmat că este în curs o anchetă pentru „viol”, informație transmisă de presa din Suedia dar și de francezii de la L’Equipe.

Potrivit stiripesurse.ro ancheta are legătură cu evenimentele care au avut loc în centrul orașului Stockholm, după ce Kylian Mbappé și anturajul său au vizitat capitala suedeză, fără a preciza însă cine este anchetat.

Parchetul a transmis un comunicat în care a confirmat că a fost depusă o plângere pentru evenimentele care au avut loc pe 10 octombrie.

La rândul său căpitanul naționalei de fotbal a Franței, Kylian Mbappé a catalogat aceste acuzații ca fiind „știri false”, într-o postare publicată pe rețeaua de socializare X. Totodată a fost emisă și o declarație prin care anturajul lui neagă ferm orice implicare. Aceștia au declarat pentru AFP că nu aveau cunoștință de nicio plângere împotriva lui Mbappé.

 

Foto: bbc.com

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adolescentă găsită fără suflare în camera ei. Ar fi încercat o provocare de pe TikTok

 

 

 

”.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Suedia