Doi frați, de 28 și 32 de ani, au fost găsiți fără suflare la o stână din Bistriţa-Năsăud

de | 26.02.2024 23:29 | Știri

Doi fraţi, în vârstă de 28, respectiv 32 de ani, au fost găsiţi decedați, în această seară de luni, într-un imobil din comuna Feldru, judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit Digi24.

Polițiștii au precizat că vor fi dispuse necropsiile, pentru a se stabili cauza exactă a deceselor.

Astăzi, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că într-un imobil din extravilanul localităţii Feldru două persoane sunt în stare de inconştienţă. La faţa locului au fost identificaţi doi bărbaţi, de 32 şi 28 de ani. Din nefericire, cei doi erau decedaţi. În cauză vor fi dispuse necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor. Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, deschis pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a informat IPJ.

Cei doi bărbaţi au fost găsiți într-o stână, aflată într-o zonă greu accesibilă, iar decesele ar fi putut fi cauzate de o intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un minor de 17 ani a fost prins conducând drogat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bistriţa-Năsăud