Frații Tate rămân sub control judiciar! Decizia Tribunalului București

de | 28.08.2024 20:25 | Eveniment, Național

INFORMAȚII NOI

Frații Tate rămân sub control judiciar. Așa a decis astăzi, 28 august Tribunalul București.

Dacă vă întrebați de ce au fost lăsați în libertate cei doi frați răspunsul este că judecătorii Tribunalului București susțin că procurorii DIICOT nu au depus probe suficiente care să demonstreze că aceștia ar fi spălat bani și că nu au comis alte infracțiuni de trafic de persoane, de la momentul în care a fost deschis primul dosar penal.

„Menţine măsura controlului judiciar față de inculpații TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTAN, NAGHEL GEORGIANA-MANUELA și RADU ALEXANDRA-LUANA, până la o nouă verificare a măsurii preventive dar nu mai târziu de 60 de zile”, se precizează în minuta postată de Tribunalul București.

De precizat că decizia are termen 48 de ore pentru contestare.

ȘTIRE INIȚIALĂ. 22 august 2024

Andrew și Tristan Tate, cunoscuți pentru activitățile lor publice și afacerile controversate, au fost reținuți pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, în această seară, după mai bine de 6 ore de audieri, într-un nou dosar.

Potrivit stirileprotv.ro, celor doi li se aduc noi acuzații de trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influenţarea declaraţiilor şi spălare a banilor, motiv pentru care de dimineață au fost făcute percheziții la reședința celor doi.

Victimele ar fi fost ademenite de cei doi prin celebra metodă Loverboy – ceea ce înseamnă că aceștia le arătau false sentimente de iubire. Ulterior le puneau să practice videochatul în favoarea lor în țări precum România, Anglia sau Ucraina. Printre victime se află și minore.

Frații Tate, trimiși în judecată în alt dosar

Andrew și Tristan Tate au fost trimişi în judecată într-un alt dosar pe 20 iunie 2023, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, cei doi ar fi obţinut importante sume de bani.

Sursă foto: Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doliu în handbalul românesc. A murit la doar 34 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | DIICOT | Tristan Tate | Ucraina

Ultimele articole