Galați: De la nuntă la spital. A furat mireasa, dar a făcut accident

de | 31.07.2023 21:47 | Știri, Eveniment, Național

Considerată cea mai frumoasă zi din viața unei femei, ziua nunții s-a transformat într-un coșmar pentru o mireasă din Galați.

Ea a ajuns la spital după ce a fost rănită într-un accident rutier, chiar în timp ce era furată.

Accidentul s-a produs pe DJ 242B, între localitățile Moscu și Târgu Bujor din Galați. Tânăra mireasă a fost furată de niște prieteni de la nunta care avea loc în satul Moscu.

În timp ce se îndreptau spre Târgu Bujor, cea mai bună prietenă a ei, aflată la volan, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un autoturism parcat pe marginea drumului, relatează stirileprotv.ro

În urma impactului, mireasa a fost rănită. Astfel, ea  a ajuns la Târgu Bujor, dar nu într-un club, cum plănuia, ci la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

De asemenea, șoferița care a provocat evenimentul rutier a fost testată cu aparatul etilotest. În urma testării a reieșit că tânăra nu consumase alcool.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu două mașini la Cotmeana

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cotmeana | Galați

Ultimele articole